Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

İzmir'in Gediz ilçesinde seyir halindeki bir otobüste çekilen görüntüler gündeme oldu. Yolcu otobüsünde kaydedilen görüntülerde Suriyeli 3 kadın ve yanlarındaki çocuklarının hakarete uğrayıp otobüsten indirildiği görülüyor.  Kavganın nedeni bilinmezken yaşanan utanç verici anlar sosyal medyada büyük çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları da olayın aydınlatılması gerektiğini belirtti. 

OTABÜSTE KAVGA ÇIKTI

Otobüsün için yolcu doluyken sebebi anlaşılamayan bir nedenle kavga çıktı. 3 Suriyeli kadın ve yanlarındaki bebek arasındaki çocuk fiziksel şiddete hedef olarak aşağı atıldı. Çocukların ağlama ve bağırışmalara aldırmayan öfkeli yolcular aşağı atılan Suriyeliler'e bakar 'ohh' çekti. Tüm yaşanılan rezillik görüntülere anbean yansıdı. Sosyal medyada dolaşan görüntüler sonrası saldırıyı yapanlara yönelik büyük tepki yağdı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)