Babasının filmlerinde oynamış

Yılmaz Erdoğan’ın eski eşi Belçim Bilgin, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Berfin Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşmış ve “Seni çok seviyorum” yazmıştı. Bu paylaşım sonrası Berfin Erdoğan’ın kim olduğu merak edilmişti. Berfin Erdoğan’ın Yılmaz Erdoğan’ın ilk eşi Ebru Erdoğan’dan olan kızı olduğu anlaşıldı. Berfin Erdoğan’ın ayrıca babasının başrolünde yer aldığı Vizontele Tuuba ve Organize İşler filmlerinde küçük rolleri olduğu da ortaya çıktı.

Türkiye’nin "kanser haritası": En çok bu ilde görülüyor! İşte ölüm oranın en yüksek olduğu şehir! Türkiye’nin "kanser haritası": En çok bu ilde görülüyor! İşte ölüm oranın en yüksek olduğu şehir!

0X0 Inci Tanelerinin Azemi Yilmaz Erdoganin Ilk Goz Agrisina Bakin Eski Esi Belcim Bilgin Paylasmisti Meger Baba K 1708595586407

Suudi Arabistan'ın ilk güzellik yarışmacısının Türkiye ve Atatürk paylaşımı dikkat çekti! Suudi Arabistan'ın ilk güzellik yarışmacısının Türkiye ve Atatürk paylaşımı dikkat çekti!

Güzelliğiyle büyülüyor

Berfin Erdoğan, şimdilerde 28 yaşında ve güzelliğiyle büyülüyor. Babasıyla olan benzerliği de gözlerden kaçmıyor. Berfin Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayatını takipçileriyle paylaşıyor. Berfin Erdoğan’ın mesleği ise bilinmiyor.

Canlı yayında kaçak kazı yapan define avcıları bilim insanlarını öfkelendirdi! Canlı yayında kaçak kazı yapan define avcıları bilim insanlarını öfkelendirdi!

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

0X0 Inci Tanelerinin Azemi Yilmaz Erdoganin Ilk Goz Agrisina Bakin Eski Esi Belcim Bilgin Paylasti Berfin Erdogan 1707137342356

Çarkıfelek’in ilk sunucusu Tarık Tarcan’dan Mehmet Ali Erbil itirafı: Bir gün bile bizi çağırmadı Çarkıfelek’in ilk sunucusu Tarık Tarcan’dan Mehmet Ali Erbil itirafı: Bir gün bile bizi çağırmadı

Berfin Erdoğan kimdir?

Show TV’nin yeni yarışma programı Lezzet Akademisi’nde yarışmacılara koçluk yapan Berfin Erdoğan, kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Berfin Erdoğan, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Babası, ünlü oyuncu, şair, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, annesi ise Sanem Oktar’dır. Berfin Erdoğan, babasının ünü sayesinde küçük yaşlardan itibaren tanınan bir isim oldu.

0X0 Inci Tanelerinin Azemi Yilmaz Erdoganin Ilk Goz Agrisina Bakin Eski Esi Belcim Bilgin Paylasti Berfin Erdogan 1707137337330

Kemal Sunal’ın küçük arkadaşı Fatoş’u gören tanıyamıyor! İşte, Garip'in küçük yıldızı Ece Alton’un son hali… Kemal Sunal’ın küçük arkadaşı Fatoş’u gören tanıyamıyor! İşte, Garip'in küçük yıldızı Ece Alton’un son hali…

Çocukluk yıllarından beri oyunculuk yapıyor

Berfin Erdoğan, oyunculuğa ilk adımını “Bir Demet Tiyatro” dizisinde attı. Daha sonra babasının yönettiği “Organize İşler” filminde ve “Çok Güzel Hareketler” adlı televizyon programında rol aldı. Berfin Erdoğan, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra aşçılığa da ilgi duydu. Amerika’daki Johnson & Wales (Providence, RI) Üniversitesi’nde aşçılık bölümünü bitirdi.

Berfin Erdogan Yilmaz Erdogan4

Konut fiyatlarında düşüş gösteren şehirler belli oldu! Konut fiyatlarında düşüş gösteren şehirler belli oldu!

Lezzet Akademisi’nde yarışmacılara destek veriyor

Berfin Erdoğan, aşçılık eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü. Show TV’de yayınlanan Lezzet Akademisi adlı yarışma programında yarışmacılara koçluk yapmaya başladı. Berfin Erdoğan, yarışmacılara hem aşçılık teknikleri hem de sunum becerileri konusunda yardımcı oluyor. Berfin Erdoğan, yarışma programının yanı sıra sosyal medya hesaplarından da takipçileriyle aşçılık ipuçları paylaşıyor.

Neşeli Günler’in Tuncay’ı Necati Aslan’ın son hali görenleri şoke etti! Neşeli Günler’in Tuncay’ı Necati Aslan’ın son hali görenleri şoke etti!

Kaynak: HABER MERKEZİ