Ergin Ataman'ın yönetimindeki Panathinaikos, EuroLeague play-off serisi 2. maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 95-79 mağlup etti. Maç sonunda yaşanan gerginlikte, Ergin Ataman'ın Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden bir üyeyle yaşadığı diyaloğu basın toplantısında paylaştı.

Türkiye Kupası'nda rövanş maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Kupası'nda rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Ergin Ataman'ın yönetimindeki Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, THY Avrupa Ligi play-off serisi 2. maçında evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 95-79 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ardından saha içinde ve soyunma odası koridorlarında gerginlik yaşandı. Ergin Ataman, basın toplantısında dikkat çeken bir açıklama yaparak olayları değerlendirdi.

Hiç birşey yapamazsınız!

Ergin Ataman, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maccabi'nin teknik ekibinden biri, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathinaikos'un koçu, Türkiye Milli Takımı'nın koçu ve Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız." şeklinde ifadeler kullandı.

3. karşılaşma 30 Nisan'da oynanacak

Üç galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final'e yükseleceği serinin 3. mücadelesi, 30 Nisan Salı günü İsrail temsilcisinin ev sahipliğinde Belgrad'da oynanacak.

Kaynak: AA