Maçın Öne Çıkan Anları

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, hızlı bir başlangıçla Sivasspor karşısında 11. dakikada Ziyech’in golüyle öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Mertens’in golüyle fark ikiye çıktı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda Sivasspor, iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Ancak Caner Osmanpaşa’nın golü, Sivasspor’un umutlarını kısa sürede söndüren Icardi ve Ziyech’in golleriyle gölgelendi. Mertens ve Icardi’nin ek golleriyle Galatasaray, maçı 6-1 kazandı.

6637Ccc240A2E890 W1200Xh759

Indiana Pacers New York Knicks'i yenerek seriyi son maça taşıdı Indiana Pacers New York Knicks'i yenerek seriyi son maça taşıdı

Nihat Kahveci’den Ziyech Yorumu

Maçın ardından Nutspor YouTube kanalında konuşan eski futbolcu Nihat Kahveci, Ziyech’in performansını övdü. Sakatlık dönemlerinde eleştirilen Ziyech’in sahadaki her şeye hakim olduğunu ve uzaktan attığı şutların kolaylıkla gol olmasının etkileyici olduğunu belirtti. Kahveci, “Biz de attık ama bu kadar kolay değil,” dedi

Ziyech’in Son Dört Maçtaki İstatistikleri

Son dört Süper Lig maçında dört gol ve bir asistlik performans sergileyen Ziyech, maç sonunda taraftarların üçlü çektirme isteğini geri çevirmedi. Sivasspor karşısında attığı ilk golle, Galatasaray formasıyla ilk kez ceza sahası içinden gol sevinci yaşadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ