Hong Kong'un canavar binası dikkat çekici mimarisiyle göz kamaştırıyor! Yick Cheong binası, Hong Kong'un Kowloon bölgesinde yer alan Sham Shui Po semtinde bulunan bir konut kompleksidir. Karmaşık ve sıkışık yapısıyla dikkat çeken bina, "Monster Building" olarak da bilinmektedir.

Dünyanın en mutlu 10 ülkesi belli oldu! Mutlulukta Türkiye bakın kaçıncı sırada? Dünyanın en mutlu 10 ülkesi belli oldu! Mutlulukta Türkiye bakın kaçıncı sırada?

Canavar Bina Hong Kong

Katil ayı için sürek avı başlatıldı: Korkunç ayı saldırısında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı! Katil ayı için sürek avı başlatıldı: Korkunç ayı saldırısında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı!

Yick Cheong binası, sıra dışı mimarisiyle turistlerin ve fotoğrafçıların ilgisini çekiyor. Binanın karmaşık ve sıkışık yapısı, onu Hong Kong'un ikonik yapılarından biri haline getiriyor.

Kowloon semtinde bulunan ve 2243 daire barındıran Yick Cheong Building, yaklaşık 10.000 kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Karmaşık ve sıkışık yapısıyla bilinen bu bina, Hong Kong’un gökdelenlerle dolu siluetine farklı bir boyut katmaktadır.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

EURO 2024’ün en iyi kadroları belli oldu! Dev listedeki A Milli Takım’ın sırası dikkat çekti! EURO 2024’ün en iyi kadroları belli oldu! Dev listedeki A Milli Takım’ın sırası dikkat çekti!

KÜLTÜR VE SANATIN BULUŞMA NOKTASI

Yick Cheong Building, çeşitli filmlerde ve fotoğrafçılık projelerinde kullanılarak görsel bir ikon haline gelmiştir. Bu yapı, hem yerel halkın hem de dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Katil pirana balıkları bir köpeği ne kadar hızlı yiyebilir? Katil pirana balıkları bir köpeği ne kadar hızlı yiyebilir?

Kaynak: HABER MERKEZİ