Alanında dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı ile  4 milyar Euro ticaret hacminin gerçekleşmesi hedefleniyor…

Açılışı; FEDİMA – European Bakery and Pastry Ingredients Manifacturers (Avrupa Fırıncılık, Şekerleme ve Pastacılık Sektörlerine Yönelik Malzeme Üreticileri ve Tedarikçileri Federasyonu) Başkanı Thomas Lesaffre, Confédération Nationale de la Boulangerie – Patisserie Française (CNBPF) Uluslararası Fırıncılar ve Şekerlemeciler Birliği Başkanı Dominique Anract, GIDABİRDER (Gıda Bileşenleri ve Gelişticileri Sanayiciler Derneği) Başkanı Dr. Mehmet Çetin Duruk, Messe Stuttgart Başkanı Stefan Lohnert, Bernhard Müller, Bernd Authenrieth ve Messe Türkiye Genel Müdürü Ufuk Altıntop, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı beraber yaptılar.

Whatsapp Görsel 2024 04 26 Saat 15.36.09 Ec94967D

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen fuar; 6 salonda, 30 bin m2’lik alanda, Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, GIDABİL, EKMADER ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun desteğiyle düzenleniyor. Önceki yıllarda Avrupa, Afrika ve Orta Doğu bölgelerinden gelen 80 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan IBAKTECH, katılımcılarına yeni pazarlara ulaşma fırsatları sunarken, sektör profesyonellerinin yatırım kararlarında önemli bir rol oynuyor. 

Meteoroloji'den 18 kente kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji'den 18 kente kuvvetli yağış uyarısı

Fuarda; ekmek – pasta makinaları, hamur makinaları, ekmek – pasta katkı maddeleri, çikolata ve üretim teknolojileri, dondurma ve üretim teknolojileri, ambalaj makinaları, dekor malzemeleri, fırın – pastane ekipmanları, pişiriciler, gıda ve içecek, gıda & içecek makine ve ekipmanları, konveyör sistemleri ve ekipmanları, makine ekipmanları otel, kafe – bar mutfak ekipmanları, soğutma grupları, dondurulmuş ürünler, mobilya dekorasyon, dernek, sektörel yayınlar gibi tüm sektörleri tek çatı altında bir araya getiriliyor.
Sektörün önemli yerli üreticilerinden birinin tanıtım standında yer alan ünlü şeflerden Harun Daş fuara ilginin çok olduğunu ve standlarında önemli ticari anlaşmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Whatsapp Görsel 2024 04 26 Saat 15.36.08 70A66Dce

Şef Harun Daş
 

Whatsapp Görsel 2024 04 26 Saat 15.36.08 3793290A

Kaynak: SUZAN BALLIDAĞ