Selen Görgüzel: Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim

Selen Görgüzel, sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede bitirmişti. Boşanmasının ardından gündemden düşmeyen Görgüzel, iddialı pozları ve açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı! Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı!

Görgüzel, geçtiğimiz hafta bir mekanda sahne aldı. Gazetecilerle sohbet eden ünlü isim, eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili şunları söyledi:

“Ben Hamdi’nin elinde büyüdüm. Sanki dünyada Hamdi’den başka adam kalmamış gibi bana durmadan ‘Hamdi’ diyorsunuz. Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim. Allah onu mutlu etsin. İnsan istedi mi ağabey-kardeş de olur, bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle. Ağabey-kardeşler.”

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'un Kıvırcık Ömer'i şimdi tahta sandalye satıyor! Yeşilçam oyuncusunun son hali üzdü! Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'un Kıvırcık Ömer'i şimdi tahta sandalye satıyor! Yeşilçam oyuncusunun son hali üzdü!

0X0 Hamdiyi Duzenli Olarak Aldattim Demisti Selen Gorguzel Son Noktayi Koydu 1683523431761

Gözlerinize inanamayacaksınız gizemi açıklanamayan 8 esrarengiz fotoğraf! Gözlerinize inanamayacaksınız gizemi açıklanamayan 8 esrarengiz fotoğraf!

Hamdi Alkan: Herkesin kendi hayatı

57 yaşındaki Hamdi Alkan, önceki gün bir AVM’de arkadaşlarıyla yemek yedi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alkan, eski eşi Selen Görgüzel’in bu sözlerine şöyle cevap verdi:

“Beni bu konulara karıştırmayın, herkesin kendi hayatı o yüzden yorum yapmak ve konuyu uzatmak istemiyorum.”

0X0 Hamdiyi Duzenli Olarak Aldattim Demisti Selen Gorguzel Son Noktayi Koydu 1683523427249

Simpsonlar’dan şaşırtıcı dolar ve kripto para tahmini! Dolar tarihe karışıp yerini sanal paralar mı alacak? Simpsonlar’dan şaşırtıcı dolar ve kripto para tahmini! Dolar tarihe karışıp yerini sanal paralar mı alacak?

Selen Görgüzel: Hamdi’yi düzenli olarak aldattım

Selen Görgüzel, estetik işlemleri ve cesur paylaşımlarıyla da gündemde. Görgüzel, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eski eşi Hamdi Alkan’ı aldattığını itiraf etmişti.

Görgüzel, “Hamdi Alkan’ı aldattınız mı?” sorusuna şöyle yanıt vermişti:

“Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi’yi düzenli olarak aldattım. Hamdi’ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum.”

EkoAvrasya Vakfı Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinde yeni döneme işaret etti EkoAvrasya Vakfı Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinde yeni döneme işaret etti

Şarkıcı, “Cinsel hayatınızda başarısız mısınız?” sorusuna ise “Benim libidom yüksek değildir ve sapyoseksüel biriyim. Cinsel hayat düşkünlüğüm yok, aklıma gelmiyor. Benim eril enerjim yüksektir. İlişkilerde baskın biriyim” demişti.

0X0 Hamdiyi Duzenli Olarak Aldattim Demisti Selen Gorguzel Son Noktayi Koydu 1683523432841

Selen Görgüzel: Her zamanki gibi yine yanlış anlaşıldım

Selen Görgüzel, geçen gün Akmerkez’de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını duyunca adımlarını hızlandıran Görgüzel, “Ne sorucağınızı biliyorum. Artık konuşmayacağım. Ne zaman konuşsam olay oluyor” dedi.

YRP’li Suat Kılıç İstanbul’daki ‘para’ iddiasını yanıtladı: Ahlaksız bir iddia ispat etsinler YRP’li Suat Kılıç İstanbul’daki ‘para’ iddiasını yanıtladı: Ahlaksız bir iddia ispat etsinler

0X0 Hamdiyi Duzenli Olarak Aldattim Demisti Selen Gorguzel Son Noktayi Koydu 1683523433672

Diva’yı görenler inanamadı! Bülent Ersoy’un sıfır makyaj hali sosyal medyaya damga vurdu! Diva’yı görenler inanamadı! Bülent Ersoy’un sıfır makyaj hali sosyal medyaya damga vurdu!

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Gazetecilerin ısrarına dayanamayan Görgüzel, şunları söyledi:

“Her zamanki gibi yine yanlış anlaşıldım. Ben örf ve adetlerine bağlı ve ona göre hareket eden bir insanım. Benim öyle bir şey yapmam mümkün mü? Beni tanıyan herkes bilir böyle bir şey yapmayacağımı. Ayrıca ben o röportajımda o cümleyi espri olsun diye kullandım.”

Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırınca kimse tanıyamadı: Sosyal medyanın diline düştü! Şarkıcı Ceylan estetiğin dozunu kaçırınca kimse tanıyamadı: Sosyal medyanın diline düştü!

Kaynak: HABER MERKEZİ