Antalya Döşemealtı'nda taksici iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan 49 yaşındaki Ömer Ucan canını zor kurtardı. Ucan'ın borçlarını ödeyebilmek için 8 aydır taksicilik yaptığı belirtildi.

Saldırı anları kameraya takıldı

Saldırganlar Ömer Ucan’ın bulunduğu duraktan taksi çağırdı. Belirtilen adrese giden Ucan’ın aracına binen müşteri, Varsak bölgesine doğru gitmesini istedi. Ormanlık alana gitmek isteyen kimliği belirsiz müşteri, farklı farklı adreslere Ucan’ı yönlendirdi.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Yolda jandarma ve polis kontrol noktalarını görünce paniğe kapılan şahıs, son olarak Ucan ile sözlü tartışmaya girdi. Son olarak kaldığı eve taksiyi sürdüren şahıs, evden yanında başka bir kişiyle birlikte tekrar taksiye bindi.

Ucan’ın bin 555 TL tutan taksi ücretini ormanlık alanda vereceklerini söyleyen şahıslar, belirtilen adrese gidince bir anda saldırmaya başladı. 

Salgınların bin Tl ve cep telefonunu gasp ettikleri Ucan telsizle yardım istedi.  Hastaneye kaldırılan Uçan'ın tedavisi evinde devam ederken polis gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: (İHA)