Pelin Sönmez: Ekranlardan Uzaklaşan Bir Yıldızın Parlayışı

Dilek Karakteriyle Yıldızlaşan Pelin Sönmez’in Şimdiki Hayatı

Pelin Sönmez, Akasya Durağı’nda canlandırdığı Dilek karakteriyle babasını kızdıran ve evlenmek isteyen genç bir kız olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Dizide Obayana’nın büyük aşkı olan Dilek’i canlandıran Sönmez, 2018’de evlenerek gözlerden uzak bir hayatı tercih etmişti. Ancak şimdi, nerede olduğu ve ne yaptığı merak konusu olan Sönmez, yıllar sonra ortaya çıkan son haliyle ilgi odağı oldu. Artık oyunculuk ve şarkıcılık yapmayan Sönmez, sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

0X0 1640412680476

Pelin Sönmez’in Magazin Dünyasındaki Yolculuğu

Murat Dalkılıç İlişkisi ve Sonrasında Yaşananlar

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Pelin Sönmez, Akasya Durağı’ndaki popüler günlerinde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile ilişkisiyle magazin gündemine gelmişti. Bu ilişkinin bitişinin ardından Cengiz Çelik ile evlenen Sönmez, iki yıl süren bu evliliğin sonunda 2016 yılında ayrılmıştı. 1988 doğumlu olan Sönmez, 2018 yılında ise Cem Candar ile evlenerek yeni bir hayata adım atmıştı. Şimdilerde ise, ekranlardan uzak kalsa da, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla hayranlarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

0X0 Akasya Duraginin Obayanasi Siyahi Oyuncu Max Bendo Yeniden Ekranda Son Hali Cok Konusuldu Simdi Su Kuyusu Aciy 1678184681371

0X0 Akasya Duraginin Obayanasi Siyahi Oyuncu Max Bendo Yeniden Ekranda Son Hali Cok Konusuldu Simdi Su Kuyusu Aciy 1678184681801

Kaynak: HABER MERKEZİ