31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 38,8 oy alan Gülpınar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin X hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini ve artık bağımsız olarak devam edeceğini şöyle duyurdu:

“Gündemimizi meşgul eden durumlara son vermek, Şanlıurfa’ya daha iyi hizmetlere odaklanabilmek için; halkımızın ortak görüşüyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime herhangi bir siyasi partiden ‘Bağımsız’ olarak devam etme kararını aldık.

Ömer Çelik Ankara'da AK Parti'li gençlerle buluştu: Doğum günü pastası kesildi Ömer Çelik Ankara'da AK Parti'li gençlerle buluştu: Doğum günü pastası kesildi

Şanlıurfa gündemini uzunca bir süredir meşgul eden siyasi kavgaları nihayete erdirmek, siyasi ayrılıklar ve kutuplaşmalar yerine hizmetlerin, yatırımların ve Urfa’nın geleceğinin konuşulmasına imkân sağlamak adına bağımsız ve birleştirici bir siyaset tarzının fayda sağlayacağı kanaatindeyim.

Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir. Bu konuda bizlere destek veren ve büyük teveccüh gösteren kadim şehrimize teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ