Akpunar, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, gördüğü lüzum üzerine Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğini belirterek, "Özellikle bilinmesini arzu ettiğim bir husus var ki, o da bizim şiarımızın, nerede olursak olalım, hangi kulvarda koşarsak koşalım, tek gayemizin hemşehrilerimize hizmet etmek olduğudur. Rabb'im hayırlara vesile kılsın inşallah." ifadelerini kullandı.

BAŞKA PARTİYE GEÇMEYECEĞİNİ BELİRTMİŞTİ

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, partisinden ayrıcalığı geçtiğimiz Mayıs ayında da gündeme gelmiş ve  başka bir partiye geçme ihtimalinin olmadığını belirterek, “Hiçbir partiye geçmeyi asla düşünmüyorum. Halka hizmet etmekten başka gayemiz olamaz” demişti.

CHP lideri Özgür Özel: Tek sese ihtiyacımız var CHP lideri Özgür Özel: Tek sese ihtiyacımız var

31 Mart seçimlerinde  Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu ve bu duruşla insanlardan oy istediğini vurgulayan Başkan Akpunar, şunları söylemişti:

 “Seçildikten sonra parti rozetimi masanın üstüne koydum ve halka hizmet etmeye başladım. Başka bir partiye geçme noktasındaki beklentiler boş. Bize böyle bir şey yakışmaz. Hiçbir partiye geçmeyi asla düşünmüyorum. Kaldı ki, böyle bir davranışın belediyeye faydası da olamaz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ