Ekonomik kriz tekstil sektörünü vurdu

Küresel ekonomik kriz, hem vatandaşları hem de şirketleri zor durumda bıraktı. Hem dünyada hem de Türkiye’de birçok şirket, talep azalması, maliyet artışı ve borç yükü ile mücadele ediyor. Bu durum, tekstil sektörünü de olumsuz etkiledi. Dünya genelinde birçok sektörün çıkmaza girdiği ekonomik zorluklar, tekstil devlerini de iflasa sürükledi.

Masterchef eleme adayları potada yerini aldı! Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, potaya giren kim oldu? Masterchef eleme adayları potada yerini aldı! Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, potaya giren kim oldu?

Çevrimiçi perakendeciler avantajlı

kott

Yeans Halle yetkilileri, şirketin enflasyon ve ekonomik belirsizliklerle beraber çevrimiçi perakendecilere yenik düştüğünü söyledi. İnternet üzerinden satış yapan, ucuz liste fiyatlarına sahip mağazalara yer sağlayan uygulamalar, tüketicilerin tercihini değiştirdi. Bu da, fiziksel mağazalara olan ilgiyi azalttı. Yeans Halle, bu nedenle 18 mağazasını kapatma kararı aldı.

Yeans Halle hakkında

Yeans Halle, 1978 yılında Almanya’da kurulan bir kot markasıdır. Şirket, “Jeans für Alle” sloganıyla, farklı yaş ve zevk gruplarına hitap eden bir denim koleksiyonu sunuyor. Şirketin web sitesine1 göre, Yeans Halle, "Jeans-Kultur"ün yaşandığı, trendlere uygun ve kaliteli ürünlerin satıldığı bir mağaza zinciri olarak tanınıyor.

kot

Şirketin YouTube kanalında da, çeşitli reklam ve tanıtım videoları yer alıyor. Yeans Halle, Almanya’nın yanı sıra, Avusturya, İsviçre ve Türkiye’de de mağazaları bulunan bir markadır. Şirketin Türkiye’deki mağazalarının durumu ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ