FOX'un yeni dizisi Yabani'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyici tarafından oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümünde ne olacağı merak edilenler arasında. 

Yabani dizisi, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklarda büyüyen bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Yıllar sonra evine dönen çocuk, kendini yeniden var etmek için mücadele ediyor. Dizi, iki farklı dünya arasında kalan bir aşkı ve bu aşkın etrafında gelişen olayları izleyiciye sunuyor.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bazı fakülte yüksekokul ve enstitüler kapatılırken yenileri kuruldu Resmi Gazete'de yayımlandı: Bazı fakülte yüksekokul ve enstitüler kapatılırken yenileri kuruldu

YABANİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin başrolünde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ile birlikte yer alıyor. Onlara Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç gibi usta oyuncular eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi isimler de bulunuyor.

YABANİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yabani'nin 5. bölümü 10 Ekim Salı günü FOX'ta yayınlanacak.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)