Sıfır motosiklet almak isteyenlere müjde! "6 Ay 6 Bin km Kuralı" Sıfır motosiklet almak isteyenlere müjde! "6 Ay 6 Bin km Kuralı"

T-Roc’un Motor ve Donanım Seçenekleri

T-Roc, Türkiye pazarında 1.5 TSI benzinli motorla satılıyor. Bu motor, 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. Ayrıca, 7 ileri DSG otomatik şanzımana sahip. T-Roc’un 0-100 km/s hızlanması 8,3 saniye olarak ölçülüyor. WLTP normlarına göre, T-Roc’un ortalama yakıt tüketimi ise 100 km’de 6,3 - 6,4 litre arasında değişiyor.

T-Roc, Life, Style ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım paketiyle sunuluyor. Bu paketlerin yanında, metalik renk ve panoramik açılır cam tavan gibi opsiyonel donanımlar da mevcut.

Volkswagen T-Roc 2023

T-Roc’un tüm donanım paketlerinde, sürücü güvenliğini artıran Park mesafe sensörleri (ön, arka), Park asistanı, Yorgunluk Tespit Sistemi “Fatigue Detection” gibi özellikler bulunuyor. Bunların dışında, sürücülerin kişisel tercihlerine göre ayarlanabilen 10,25 inç Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro” ve diğer konfor özellikleri de T-Roc’un cazibesini artırıyor.

T-Roc’un Güncel Fiyat Listesi

wo

Kaynak: HABER MERKEZİ