Olay, Şevket Sümer Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Tekme ve sopaların kullanıldığı kavgada, taraflar birbirlerine saldırdı.

KAÇANLARA ARAÇLA ÇARPTI

Kavgadan kaçan bir grubun peşine düşen 13 AAB 901 plakalı otomobil sürücüsü, süratle kalabalığın arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle iki kişi yaralandı. Sürücü ise aracını terk ederek olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Araç sürücüsü Doğan İ. (30) ise polis merkezine giderek kendini teslim etti. Şüpheli, ‘kasten yaralama’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan, araç sürücüsünün kavga eden kalabalığın arasına daldığı anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kavga eden grupların birbirlerine sopa ile saldırdıkları, ardından bir aracın hızla onlarca kişinin arasına girdiği görülüyor.

İHA