Spor

Ünlü boksör Mike Tyson ay-yıldızlı özel eldivenini Milli Takımımıza imzalayarak yolladı

Boks efsanesi Mike Tyson, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Takımımızın yanında olduğunu kendisi için özel yaptırılmış olan ve Türk bayrağını taşıyan boks eldivenlerine imzasını attı.

Abone Ol

Dünyanın efsane isimlerinden 58 yaşındaki eski ağır sıklet şampiyonu Milli Takım oyuncularına ay-yıldızlı boks eldiveni imzaladı ve destek mesajıyla gönderdi.

Milli futbolcularımız Tyson’ın jestine kayıtsız kalmayarak efsane isme imzalarının yer aldığı bir milli formayı armağan olarak yolladı.

A MİLLİ TAKIM'DAN TEŞEKKÜR

Türkiye dostu ve destekçisi olan Tyson, imzaladığı Türk bayraklı özel boks eldivenlerini A Milli Takım’a gönderdi. Uzun bir süredir Tyson ile birlikte projeler yürüten iş insanı Vahap Oğuz Arslan, bu özel eldiveni milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu’na takdim etti. Efsanevi boksörün imzaladığı eldiveni teslim alan Kaptan Çalhanoğlu; ünlü futbolcularımız Arda Güler, Kenan Yıldız ile Uğurcan Çakır birlikte Tyson’a teşekkürlerini iletti. Ay-yıldızlı ekip, eldivene karşılık olarak Tyson’a imzalı bir forma hediye ederek galibiyet sözü verdiler.