Güncel

Türk Hava Yolları reklam için Margot Robbie ile görüştüğünü açıkladı

Türk Hava Yolları, dünya çapında birçok ünlü isimle iş birliği yapmışken şimdi de ünlü oyuncu Margot Robbie ile görüşmelerde bulunduğunu duyurdu. Şirketin planları arasında, Avustralya rotası için reklam yüzü olması ve aynı zamanda Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

Abone Ol

Türk Hava Yolları yeni bir ünlüyle iş birliği yapma kararı aldı.

Şirketin yeni reklam yüzü, dünya çapında tanınan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie olacak. 

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Margot Robbie ile görüşmelerin yapıldığını ve 15-25 Mart 2024 tarihleri arasında Avustralya'ya yapılacak uçuşlar öncesinde Robbie'yi Türkiye'nin önemli bölgelerinden Göbeklitepe gibi yerlerde ağırlamayı planladıklarını açıkladı. Avustralya uçuşlarının ise Singapur üzerinden aktarmalı olacağını belirterek, bu sürecin detaylarını paylaştı.

Türk Hava Yolları, geçmişteki iş birliklerinde olduğu gibi Margot Robbie ile de uluslararası alanda marka imajını güçlendirmeyi ve Avustralya rotasına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Margot Robbie, son yıllarda popüler filmlerde oynayarak adından sıkça söz ettiren bir isim. Barbie filmiyle 1,4 milyar doların üzerinde hasılat elde etmiş olmasının yanı sıra Once Upon a Time in Hollywood, The Wolf of Wall Street, Bombshell, Suicide Squad, I, Tonya gibi önemli yapımlarda da yer almış ve Bombshell ile I, Tonya filmleriyle Oscar'a aday gösterilmişti.