Kadınlar ilmik atarak kazanç elde etmek için çıktıkları yolda ilk kilimi bitirdiler Kadınlar ilmik atarak kazanç elde etmek için çıktıkları yolda ilk kilimi bitirdiler

Yolcular Kırmızı Karanfil ve Meşalelerle Karşılandı

Kars Valisi Ziya Polat, kente gelen yolculara kırmızı karanfil vererek hoş geldiniz dedi. Kars Garı’nda aşıkların atışması ve Kafkas ekibinin gösterisi ile unutulmaz bir gece yaşayan yolcular, gar binası önünde meşalelerle yakılan Kars yazısı önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

“Kars Türkiye’nin ve Dünyanın Bilinen Bir Turizm Koridoru”

Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu, Kars’ın Türkiye’nin ve dünyanın bilinen bir turizm koridoru olduğunu söyledi. Kars’ı çok sevdiklerini ve sevdirmeye çalıştıklarını belirten Kazancıoğlu, baharda yeni turizm koridorlarıyla Türkiye’ye hizmet vermeye çalışacaklarını ifade etti.

“Turistik Doğu Ekspresi Kars’ın Marka Değerini Yükseltiyor”

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ise, kente gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Polat, Turistik Doğu Ekspresi’nin Kars’ın marka değerini yükselten çok önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Polat, Cumhurbaşkanı, Ulaştırma Bakanı ve ulaştırma bakanlığının personellerine Kars’ı turizm markası haline getirdikleri için teşekkür etti.

Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen misafirler, kendileri için hazırlanan gösterileri izledikten sonra kendileri için ayrılan otellere gitmek üzere gar binasından ayrıldı.

Kaynak: İHA