Asayiş

Trafikte akılalmaz olay! Kaza yaptı aracını öylece bırakıp gitti

Konya’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, park halindeki bir otomobile çarparak durdu. Sürücü, kaza yerine gelen polis ekiplerini görünce aracını terk ederek kaçtı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak uzun uğraş vererek çalışma başlattı

Loading...

Abone Ol

Kaza nasıl oldu?

Kaza, merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esad Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adliye istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan henüz sürücüsü belirlenemeyen 42 AC 822 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 42 APH 352 plakalı otomobile çarptıktan sonra durdu. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da büyük hasar oluştu.

Sürücü neden kaçtı?

Kaza anında devriye gezen polis ekipleri, olay yerine geldi. Ancak alkollü olduğu iddia edilen sürücü, polisleri fark edince aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, sürücünün peşinden koştu ancak yakalayamadı. Polis, kaçan sürücünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerindeki incelemelerin ardından çarpan otomobil, emniyet otoparkına kaldırıldı.

Kazayı gören Emre Talay, “Otomobil hızla geldi zikzak yaptı daha sonra otomobile çarptı. Sürücü olay yerinden kaçtı. Polisler peşinden koştu ama kaçtı” dedi. Talay, sürücünün alkollü olduğunu düşündüğünü de sözlerine ekledi.