Spor

Trabzon Başkanı Doğan 'Ecmel Bey'in ciddi sıkıntıları var'

Süper Lig'in 17. haftasında oynan İstanbulspor-Trabzonspor maçında sarı-siyahlı ekibin başkanı Ecmel Faik'in takımını sahadan çekme kararını değerlendiren Bordo-mavili takımın başkanı Ertuğrul Doğan şu açıklamalarda bulundub

Abone Ol

Dün akşam oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçının 73. dakikasında İstanbulspor'un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun, hakem kararlarına tepki olarak takımını sahadan çekmesi sonrasında, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğan, Sarıalioğlu'nun kararını değerlendirdi ve "Haklı olduğu ciddi konular var kendisinin. Çok konuşulacak bir durum da değil. Zaman içinde yaşananların birikimi sözüne imzamı atarım." dedi.

Başkan Doğan, İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin ardından yaşananları değerlendirirken, Ecmel Sarıalioğlu'nun daha önce hakemlerle ilgili şikayetleri olduğunu belirtti.

Doğan, maçın gidişatı sırasında yaşanan bir pozisyonun bu maçla ilgili olmadığını düşündüğünü ifade etti. Ecmel Bey'in kendisine dönüp, "Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum" şeklinde bir açıklamada bulunduğunu belirtti.

Doğan, bu kararı saygıyla karşıladıklarını ve Ecmel Sarıalioğlu'nun haklı olduğu konularda ciddi sıkıntıları olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı, federasyonun gerekli önlemleri alabileceğine inanmadığını ifade etti.