İstanbul'un barajlarındaki doluluk ortalama yüzde 36,48'e kadar indi İstanbul'un barajlarındaki doluluk ortalama yüzde 36,48'e kadar indi

Kayıtlara göre, Timur Cihantimur’un aracı kazanın ardından otomatik olarak 112 Acil Servisi aradı, fakat kimse telefona yanıt vermedi. Bu sırada Cihantimur, telefonda konuştuğu birine "Adam ölüyor, hemen gel, birine vurdum, hayatım bitti" ifadelerini kullanıyor.

Kazadan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan Cihantimur’un ses kayıtları, lüks aracının kaza anında otomatik olarak 112’yi aramasıyla ortaya çıktı. Halk TV’nin haberine göre, aracın içindeki konuşmalar kaydedildi ve Ankara'daki 112 ekiplerinin çağrıları yanıtsız kaldı. Daha sonra konum bilgileri İstanbul'daki 112 ekiplerine aktarıldı ve bu esnada Cihantimur'un Adem adında bir kişiye “Çok kötü kaza yaptım, biri ölüyor, hemen gel” dediği duyuluyor.

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Cihantimur’un park halindeki ATV’lere çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Anne ve oğul önce Mısır’a, ardından ABD’ye kaçmıştı. Haklarında yakalama kararı çıkarılan ikili, ABD’nin Boston şehrinde bir operasyonla yakalanarak tutuklanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ