Ekonomi

Tarım Kredi Marketlerin indirimli ürünleri resmen ortalığı karıştıracak! Öyle bir kampanya başlatıldı ki!

Popüler bir market zinciri olan Tarım Kredi Kooperatifleri, dudakları uçuklatacak bir kampanya başlattı. 21-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya, çok sayıda ürünü oldukça uygun fiyatlarla sunulacak.

Abone Ol

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde kırmızı etten kahvaltılık ürünlere, gıdadan temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazede indirimli ürünler raflardaki yerini aldı.

Bu kampanya, marketlerde şimdiye kadar görülmüş en iddialı fırsatları sunacak. Her ay düzenli olarak yeni bir kampanyayla müşterilerine avantajlar sunan Tarım Kredi Kooperatifleri, 21-30 Kasım tarihleri arasında peynir, et, reçel, makarna, sucuk, tavuk, kaşar peyniri, ve salam gibi birçok üründe indirimli fiyatlarla satılacak.

30 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya, soğan, limon, mandalina, domates, elma, yerli muz, tost peyniri, sıvı deterjan, tuvalet kağıdı, domates salçası, dana kıyma ve makarna gibi birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünleri inanılmaz fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.