Serin ve yağış havalar yeniden geri dönüyor. Sıcaklık değerlerinde düşüy yaşanacak. Etkili yağışlar geri dönecek. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yağışların Batı illerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi: Haftanın ilk gününde Marmara'nın batısında (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale çevreleri) kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Diğer günlerde ise aralıklı yağışlar devam edecek. Sıcaklıklar birkaç derece düşecek ancak hala mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Ankara: Cuma gününe kadar kuvvetli yağış beklenmiyor. Çarşamba ve perşembe günleri kuzey ve batı kesimlerinde kısa süreli sağanak olabilir.

İstanbul ve İzmir: İstanbul'da çarşamba günü yağış beklenmiyor. İzmir'de de sadece salı günü yağış görülmeyecek. Diğer günlerde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanaklar olabilir.

İstanbul'da FETÖ'nün öğrenci evlerinin sözde sorumlusu cezaevine gönderildi İstanbul'da FETÖ'nün öğrenci evlerinin sözde sorumlusu cezaevine gönderildi

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz: Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek rakımlarda kar yağışı bekleniyor.

Editör: Mehmet Köşker