Futbolcuların dolandırıcılık olayında şok eden bir iddia ortaya atıldı. Konuşulunlara göre, Seçil Erzan, "Fatih Terim Fonu" adı altında spor dünyasını dolandırdığı suçlamalarına maruz kaldıktan sonra, Galatasaray'ın eski oyuncularından Semih Kaya tarafından dövülerek tehdit edildi.

Gazeteci Fatih Altaylı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dosyayı okudum, darplar var. Semih Kaya falan gibi bazı futbolcular Seçil Erzan'ı dövmüşler." ifadelerini kullandı.

Kartal'da 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Kartal'da 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı

İsmail Saymaz da konuyu köşesine taşıyarak, Seçil Erzan'ın Semih Kaya'dan aldığı parayı iki katına çıkararak geri ödemeye zorlandığını aktardı.

Seçil Erzan, iddiaların ardından yaptığı açıklamada, Semih Kaya'nın kendisinden 3 milyon 500 bin dolar aldığını, ancak bu miktarın üzerine 5 milyon 700 bin dolar ekleyerek geri ödeme talep ettiğini söyledi.

Erzan, ayrıca Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir'in tehditlerle kendisinden daha fazla para almaya çalıştığını iddia etti.

Erzan'ın ileri sürdüğüne göre, Semih Kaya tarafından zorla alınan fazla ödeme miktarını ise Emre Belözoğlu ve Arda Turan'dan tahsil etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ