Gurme

Şef Recep İncecik ahilik beratına layık görüldü

Ahilik Haftası’nda 2023 yılının ahisi olarak; cömert, tevazu sahibi, merhametli, sofrası açık Osmanlı Mutfak Sanatları Uzmanı Şef Recep İncecik’i 'Temsili Şed Kuşatma ve Ahilik Beratı'na layık görüldü.

Abone Ol

Ahi Kültürünü Araştırma ve Eğitim Vakfı, Ahilik Haftası’nda, 2023 yılının ahisi olarak; cömert, tevazu sahibi, merhametli, sofrası açık Osmanlı Mutfak Sanatları Uzmanı Şef Recep İncecik’i 'Temsili Şed Kuşatma ve Ahilik Beratı'na layık gördü.

Sadece mutfak sanatlarında değil aynı zamanda İttifak Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve turizm sektöründe, girişimci olan Şef Recep İncecik, ahilik ilkelerini değişen dünyamızın teknoloji, kültür, ekonomik şartları ile harmanlayıp, “İnsanların en iyisi, insanlara faydalı olandır”, Hadis-i Şerifinde buyurduğu gibi çalışmalarını toplum faydasına sunmaya gönül vermesiyle tanınıyor.

İstanbul’da Ahi Kültürünü Araştırma ve Eğitim Vakfı’nda gerçekleşen “Temsili Şed Kuşatma ve Ahilik Beratı” merasimine Ahilik Vakfı Başkanı Eyyüp Arıcan, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Ahilik Vakfı Başkanı Yardımcısı Süleyman Demir, Ahilik Vakfı Başkan Yardımcısı Duran Demirbaş, Ahi Baba Ali Mazak, İHA genel koordinatörü İrfan Altıkardeş, iş insanı Murat Esen, Telif Hakları Derneği Genel Başkanı Cafer Vayni, Prof. Dr. Ahmet Kala, Dr. Erol Ülgen, Yönetmen Ahmet Melih Oflaz, Prof. Dr. Süleyman Doğan, Prof. Dr. Cemal Zehir, gazeteci Ahmet Dur, Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, gazeteci Mehmet Köşker, BİK Yöneticisi Arzu Cihangir, iletişim gurusu Bilal Turhal, yapımcı-editör Fatih Sadırlı, sahaf Bahtiyar İstekli, hikâyeci Bekir Tuncer Salihoğlu, şair Ali Ayçıl, şef Mehmet Kudat, İttifak yazarı yönetmen Mehmet Ali Nalbant, İstanbul Seyyahı Fahri Sarrafoğlu ile İttifak yazarı  İbrahim Ethem Gören ile çok sayıda davetli katıldı.