Dilan Polat’ın sosyal medyada paylaştığı ve “Şampiyonlar Ligi” olarak adlandırdığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yurt dışı çıkış yasağı talep etti.

Ekran görüntüsü 2023-11-28 170241

Fotoğrafta yer alan fenomenler, kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yakın çevresinden oluşuyor.

Ekran görüntüsü 2023-11-28 170329

Fotoğrafta Kimler Var?

Dilan Polat’ın 2019 yılında çekildiği fotoğrafta Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan’ın yanı sıra, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk, Yavuz ve eşi Merve Korkut, Tolunay ve eşi İleyda Topal, Ömer ve eşi Tuğba Bağ çiftleri bulunuyor. Bu fenomenler, sosyal medyada lüks yaşamlarını sergileyen ve takipçileri tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor.

Ekran görüntüsü 2023-11-28 170333

Beyoğlu’ndaki yatak imalathanesinde yangın çıktı Beyoğlu’ndaki yatak imalathanesinde yangın çıktı

Soruşturma Süreci

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanmış, bunlardan 16’sı tutuklanmış, 10’u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında da soruşturma başlatan Başsavcılık, Sulh Ceza Hakimliği’nden yurt dışı çıkış yasağı talep etmişti.

Kaynak: İHA