Galatasaray, Süper lig'de 24. kez mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar kupa törenini gerçekleştirdi. Kutlamalar için İstiklal Caddesi`ndeki Galatasaray Lisesi`nde bir araya gelen teknik ekip ve futbolcular, üstü açık otobüsle RAMS Park`a hareket etti.

Galatasaray Otobüs

Trthaber'in haberine göre; Taraftarların Galatasaray Lisesi önünde ve yolda coşkuyla eşlik ettiği sarı-kırmızılı kafile, yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından Seyrantepe`ye ulaştı.

Galatasaray Stat
Şampiyonluk için özel sahnenin kurulduğu RAMS Park`a Galatasaray taraftarı saat 17.00 civarında alındı. Tribünleri tamamen dolduran taraftarlar, sırasıyla Emir Can İğrek, Uzi, Zara, Edis Görgülü sahne aldı.

İlk kupayı kadın futbolcular kaldırdı

Törende önce Kadın Futbol Süper Ligi`nde şampiyon olan sarı-kırmızılı futbolcular da kupasına da kavuştu.
Gökyüzünde dronlarla ışık gösterisi

Galatasaray Kupa Töreni

Gökyüzünde dronlarla ışık gösterisi

Galatasaray`ın şampiyonluk kutlaması büyük bir görsel şölene ev sahipliği yaptı. Stat içinde kurulan dev sahne etrafında beğeni toplayan bir ışık şovuna da imza atıldı. Erkek futbol takımının kazandığı kupaların törenine geçildiği sırada devreye dronlar girdi.

Dronlar ile RAMS Park`ın üzerinde önce, "Şampiyon Galatasaray" ve "Tek büyük Galatasaray" yazıları oluşturuldu. Ardından ellerini kulaklarına götürerek gol sevinci yapan Mauro Icardi`nin figürü ve futbol topu çizildi. Son olarak da "Yer sarı, gök kırmızı" ve "İyiler sonunda mutlaka kazanır" sloganları yazıldı.

Gösterinin sonunda stadın üzerinde 24. şampiyonluk bayrağı açıldı. Yönetici, teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağrıldı

Yönetici, teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye çağrıldı. Kutlamada kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek platforma davet edildi.

İlk olarak futbol takımı idari ekibi ve kulüp personelleri, ardından da teknik ekip tek tek sahneye çağırıldı. Alkışlar ve tezahüratlar arasında podyuma gelen teknik direktör Okan Buruk`a oğlu Ali Yiğit de eşlik etti. Buruk, kendisine sevgi gösterisinde bulunan tarafarlarla "üçlü" tezahüratı yaptı.

Genç oyuncuların sahneye çıkmasıyla devam eden kutlamada ismi anons edilen futbolcular, seçtikleri şarkı eşliğinde taraftarın önüne çıktı. Bazı yabancı oyuncuların ülkelerinin bayraklarıyla çıktığı organizasyonda birçok futbolcu da kutlamaya çocuklarıyla katıldı.

Ziyech-9
Futbolcular podyuma çağrıldığı sırada Faslı yıldız Ziyech, Filistin bayrağı taşıdı.

Kerem-18

Sık sık sosyal medya hesabından Filistin`in sesini duyuran Kerem Aktürkoğlu ise bileğine Filistin kefiyesi sardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ