Fenerbahçe Galatasaray derbisinde ilk 11'de kimler olacak? İşte muhtemelen ilk 11’de yer alacaklar! Fenerbahçe Galatasaray derbisinde ilk 11'de kimler olacak? İşte muhtemelen ilk 11’de yer alacaklar!

CR7 NFT koleksiyonu değer kaybetti

Ronaldo ve Binance, geçtiğimiz yıl Dünya Kupası öncesinde CR7 isimli bir NFT koleksiyonu piyasaya sürdü. Koleksiyonda Ronaldo’nun resimleri ve imzası yer alıyordu. Koleksiyonun NFT’leri, Binance’in kendi platformunda 77 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ancak NFT piyasasının çökmesiyle birlikte, koleksiyonun NFT’leri şu anda 1 dolar civarında alıcı buluyor.

ronaldo-21

Ronaldo ve Binance tüketicileri yanılttı iddiası

ABD’de açılan dava, Ronaldo ve Binance’in NFT koleksiyonu hakkında yalan söylediklerini ve kripto para dünyasına aşina olmayan tüketicileri kandırdıklarını ileri sürüyor. Davacılar, koleksiyonun NFT’lerinin değerinin düşeceğini bildikleri halde, bunu satış sırasında belirtmediklerini ve NFT’lerin risklerini yeterince açıklamadıklarını iddia ediyor. Davacılar, Ronaldo ve Binance’ten 1 milyar dolara varan tazminat talep ediyor.

cristiano-ronaldo-aa-1957620

Binance’in başı dertte

Binance, son zamanlarda başka sorunlarla da uğraşıyor. Kripto para borsası, kara para aklama ihlalleri nedeniyle ABD’de 4,3 milyar dolarlık bir cezaya çarptırıldı. Ayrıca şirketin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao “CZ” istifa etmek zorunda kaldı. Ronaldo ve Binance’in yeni davayla nasıl başa çıkacağı merak konusu.

Kaynak: HABER MERKEZİ