Yaşam

Erkekleri Koruma Derneği Başkanı nafaka ödeyemediği için cezaevine giren adamın dosyasını kapattı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve nafaka ödemesini aksatan 81 yaşındaki Züftü Şirin'in dramı, Erkekleri Koruma Derneği Başkanı Bahri İnceler'in müdahalesiyle son buldu. Şirin'in ödeme sorununu öğrenen İnceler, acil bir çözüm için harekete geçti.

Loading...

Abone Ol

Sabahın erken saatlerinde Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bu olayda, unutkanlık sonucu cezaevi yolunda olan yaşlı adamın dramı yürekleri dağlamıştı.

Şirin, 20 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra nafaka ödemelerini ihmal etmiş ve bu durumun sonucunda cezai yaptırımla karşı karşıya kalmıştı.

Ancak, Bahri İnceler'in duyarlı yaklaşımıyla bu hüzünlü tablo değişti. Erkekleri Koruma Derneği Başkanı, Şirin'in yaşadığı sıkıntıyı öğrenir öğrenmez harekete geçerek nafaka borcunu karşıladı. Bu sayede, yaşlı adamın hapis cezası ortadan kalktı ve Şirin'in yaşamında yeni bir umut ışığı doğdu.

Bahri İnceler'in bu anlamlı adımıyla, adaletin yanı sıra insanlık ve yardımlaşma duygularının da ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Loading...

Akşam saatlerinde Erkekleri koruma derneği başkanı, eski eşine nafaka ödeyemediği için tutuklanan 81 yaşındaki Züftü Şirin’in nafakasını ödediğini duyurdu.