Spor

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe maçı sonrası flaş Dzeko ve Tadic iddiası!

Abone Ol

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, Dzeko ve Tadic'in performanslarını öne çıkararak Fenerbahçe'nin galibiyetindeki etkilerine vurgu yaptı. Diger yandan Fenerbahçe'nin performansını övgü dolu ifadelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen, TV8.5 ekranlarında Fenerbahçe-Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Özellikle Dzeko ve Tadic'in performanslarını vurgulayan ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin galibiyetine ilişkin övgü dolu ifadeler kullandı.

Kadıköy'de hatta hemen hemen İstanbul'daki maçlarda Adana Demirspor'un heyecansız performansını gördünüz mü? İyi futbol, iyi futbolcularla oynanır.

Genç futbolcular var!

4. gole kadar İsmail hoca Dzeko'yu oyundan almadı. Serdar Dursun'u 3-1 öndeyken oyuna sokmayı planlıyordu ancak kenardan gol yedikten sonra değişikliğini gerçekleştiremedi.

Batshuayi, İsmail, Fred ve Cengiz gibi önemli oyuncuların yokluğunda genç futbolcuların sahneye çıktığını gördük.

Fenerbahçe, sezonun en iyi futbol performanslarından birini sergiledi.

Krunic hımbıllığını atmış!

Geldiği günden beri en beğendiğim oyununu sergiledi Rade Krunic. Hımbıllığını atmış ve müthiş bir performans ortaya koydu.

İrfan'a da aferin, taraftarları da kutlarım. Bu kadar hatalı bir gol yemesine rağmen müthiş bir destek verdiler.

Fenerbahçe, bu kadar stres ve saha dışı faktörlerle mücadele etmesine rağmen galibiyeti başardı.

Dzeko ve Tadic iddiası!

Fenerbahçe'nin saha olaylarını atlatabilecek iki önemli oyuncusu var Allah'tan. Maçın 2-1 olduğu bir dönemde, Tadic ve Dzeko gibi deneyimli futbolcuların attığı şutları başka hiçbir oyuncu deneyemez.