Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, Dzeko ve Tadic'in performanslarını öne çıkararak Fenerbahçe'nin galibiyetindeki etkilerine vurgu yaptı. Diger yandan Fenerbahçe'nin performansını övgü dolu ifadelerde bulundu.

Fenerbahçe 1-4

Rıdvan Dilmen, TV8.5 ekranlarında Fenerbahçe-Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Özellikle Dzeko ve Tadic'in performanslarını vurgulayan ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin galibiyetine ilişkin övgü dolu ifadeler kullandı.

Fenerbahçe 2-7

Kadıköy'de hatta hemen hemen İstanbul'daki maçlarda Adana Demirspor'un heyecansız performansını gördünüz mü? İyi futbol, iyi futbolcularla oynanır.

Fenerbahçe 3-6

Genç futbolcular var!

4. gole kadar İsmail hoca Dzeko'yu oyundan almadı. Serdar Dursun'u 3-1 öndeyken oyuna sokmayı planlıyordu ancak kenardan gol yedikten sonra değişikliğini gerçekleştiremedi.

Fenerbahçe 4-2

Batshuayi, İsmail, Fred ve Cengiz gibi önemli oyuncuların yokluğunda genç futbolcuların sahneye çıktığını gördük.

Fenerbahçe 5-3

Fenerbahçe, sezonun en iyi futbol performanslarından birini sergiledi.

Fenerbahçe 6-3

Krunic hımbıllığını atmış!

Geldiği günden beri en beğendiğim oyununu sergiledi Rade Krunic. Hımbıllığını atmış ve müthiş bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe 7-2

İrfan'a da aferin, taraftarları da kutlarım. Bu kadar hatalı bir gol yemesine rağmen müthiş bir destek verdiler.

Fenerbahçe 8-2

Fenerbahçe, bu kadar stres ve saha dışı faktörlerle mücadele etmesine rağmen galibiyeti başardı.

Fenerbahçe 9-1

Dzeko ve Tadic iddiası!

Fenerbahçe'nin saha olaylarını atlatabilecek iki önemli oyuncusu var Allah'tan. Maçın 2-1 olduğu bir dönemde, Tadic ve Dzeko gibi deneyimli futbolcuların attığı şutları başka hiçbir oyuncu deneyemez.

Kaynak: HABER MERKEZİ