Kampanyanın amacı ve süresi

Renault, Aralık ayının sonuna kadar geçerli olan özel bir kampanya hazırladı. Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe şu anda yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenleri cezbetmek.

Renault bu kampanyayı ‘Austral’ modeli için 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak şekilde düzenledi. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘Austral’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

renault 2

Bu dev kampanya, 150 bin TL takas desteği veya 250 bin TL 12 ay vedeli, faizsiz kredi kredi desteğini içeriyor. Bu sayede, müşteriler hem bütçelerine uygun hem de konforlu bir araç sahibi olabilecekler.

Renault ‘Austral’ özellikleri ve güncel fiyatı

Renault ‘Austral’, geniş aile aracı segmentinde iddialı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Araç, 7 koltuklu, geniş bagajlı ve yüksek donanımlı bir SUV olarak dikkat çekiyor. Araç, 1.6 litrelik turbo benzinli motoruyla 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. Araç, 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş durumda. Araç, ortalama 7.5 litre yakıt tüketiyor.

renault-8

Kamuson haberin yayınladığı habere göre, Renault ‘Austral’ modelinin güncel fiyatı ise 450 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyat, kampanya kapsamında sunulan takas veya kredi desteğiyle daha da cazip hale geliyor. Aralık ayının sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre geniş aile aracı sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kia'dan yıl sonu kampanyası geldi! Geniş aileler çok sevinecek Kia'dan yıl sonu kampanyası geldi! Geniş aileler çok sevinecek

renault1

Kaynak: HABER MERKEZİ