Güncel

Polisten kaçarken balkonda mahsur kaldı!

Abone Ol

Eskişehir'in Tepebaşı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Kırım Caddesi'nde 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G. isimli şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Şahsın yakalanması için düzenlenen operasyonda, Cankat Apartmanı'nın etrafı polis ekiplerince çevrildi. Durumu fark eden M.G., binanın arka tarafından kaçmaya çalıştı ve 3'üncü kattan 2'nci katın balkonuna atladı.

Balkonda Mahsur Kaldı

Hem arka tarafın fileli olması hem de takviyeye gelen polis ekiplerinin etrafı çevrelemesi üzerine atladığı balkonda mahsur kalan şahıs, aşağıya inebilmek için dakikalarca itfaiye beklemek zorunda kaldı.

İtfaiye Ekipleri Yardıma Geldi

İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle filelerin kesilmesinin ardından bulunduğu yerden merdiven yardımıyla indirilerek kıskıvrak yakalanan şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı. Büyük bir kalabalığın da takip ettiği o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Bilinçsiz Park Edilen Araçlar İtfaiyenin İşini Zorlaştırdı

Şahsın mahsur kaldığı balkondan indirilmesi için olay yerine sevk edilen itfaiye araçları binanın arka tarafına ulaşabilmek için Kaptanağa Sokak'a güçlükle giriş yapabildi. Ancak sokak üzerine bilinçsizce park edilen araçlar itfaiye ekiplerinin olay yerine girişini zorlaştırdı. Cep telefonları aracılığıyla iletişim kurulan sürücülerin araçlarını çekmesi için dakikalarca bekleyen itfaiyeler, yaşanan duruma tepki göstererek konuyla ilgili ayrı bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi.