Peugeot E-TRAVELLER yollara çıkmaya hazırlanıyor. Bu elektrikli araç, kullanıcılarına çeşitli batarya seçenekleri ve 350 km'ye kadar menzil sunarak uzun mesafe seyahatlerinde çevre dostu bir alternatif durumunda.

CnnTürk'ün haberine göre: Yenilenen PEUGEOT E-TRAVELLER, 4,98 metrelik "Standart" ve 5,33 metrelik "Uzun" olmak üzere iki farklı gövde uzunluğu ile kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor.

1,90 metrelik yüksekliği, aracın çoğu kapalı otoparka kolaylıkla girmesine imkan tanırken, iç mekândaki geniş alanıyla konforlu bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Profesyonel yolcu taşımacılığına yönelik tasarlanan araç, 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleri sunarak kullanıcılarına esnek bir iç mekân düzeni sunuyor.

VIP donanım seviyesi ise lüks iç mekân ambiyansı, üç bölgeli klima, karartılmış cam tavan gibi özellikleri içeriyor ve sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

E-EXPERT Combi Van versiyonu ise günlük ulaşım ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır ve 9 koltuğa kadar iç mekânı ile optimize edilmiş pratiklik sunuyor.

Aracın çıkarılabilir koltukları, rafları ve güçlendirilmiş çekiş sistemi gibi özellikler, kullanıcılarına geniş bir işlevselliği bir arada bulunduruyor.

Yeni E-TRAVELLER, zemin altında konumlandırılan bataryası sayesinde iç mekân genişliğinden ödün vermeden geniş bir kargo alanı sunabiliyor.

Türkiye'de en çok satan SUV modelleri belli oldu Türkiye'de en çok satan SUV modelleri belli oldu

Şarj özellikleri arasında 7,4 kW tek fazlı entegre şarj cihazı ve isteğe bağlı 11 kW üç fazlı şarj cihazı bulunuyor, bu da aracın çeşitli şarj altyapılarına uygunluğunu artırıyor.

PEUGEOT E-TRAVELLER, sıfır emisyonlu ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunarak geleceğin ulaşım çözümlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ