Şanlıurfa Birecik'teki düğünde maganda kurşunuyla 2 kişi yaralandı Şanlıurfa Birecik'teki düğünde maganda kurşunuyla 2 kişi yaralandı

İstanbul'da şiddetli fırtına etkili oldu. Pendik'te rüzgarın savurduğu binanın çatısı park halindeki otomobillerin üzerine uçtu. Olaylarda araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay, bugün sabah saat 06.00 sularında İstanbul Pendik İlçesi, Çınardere Mahallesi Akay Sokak’ta meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrası gece boyunca şiddetli rüzgar ve yağış şehri etkisi altına aldı. Pendik'te bulunan 4 katlı bir binanın çatısı, şiddetli rüzgar ve yağışın etkisiyle uçarak sokakta park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

Vatandaşların ihbarıyla itfaiye ve polis ekipleri, olay yerine sevk edilerek çevrede güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri, çatıda olası risk teşkil eden diğer parçaları da yerinden söktü.

Caddeyi kaplayan çatı parçaları itfaiye ve belediye ekipleri tarafından temizlendi. Kaza sırasında caddede kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

Kaynak: İHA