Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Manchester United'ın efsane oyuncusu Paul Scholes, maç sonrası Andre Onana'yı sert bir dille eleştirdi. Scholes, Onana'nın "korkunç hatalar" yaptığını ve kalede ne yapmaya çalıştığını anlamadığını söyledi.

Andre Onana kalede sırıtıyor!

Hürriyet'in haberine göre: Kerem Aktürkoğlu'nun attığı üçüncü golde Onana'nın hatasını vurgulayan Scholes, yakın köşeden gelen bir topu bu seviyede oynayan bir kalecinin yememesi gerektiğini ifade etti. Onana'nın performansını "çok garip" olarak değerlendiren Scholes, kalecilik tekniğini eleştirdi.

Scholes, Onana için ''Kalede sırıtıyor. Bence konsantre değil. Bir kaleci için konsantrasyon en önemli şeylerden biridir. Gol yiyor ama gülüyor falan. Rakip oyuncular, bu Onana'yı görünce 'Sadece şut atsak yeter' diyorlardır. Her gelen şutun gol olma ihtimali çok yüksek'' diye görüşlerini dile getirdi.

Onana'nın maç sonu tepkisi

Andre Onana, maç sonunda eldivenlerini yere fırlatarak tepki gösterdi. Bu görüntüler, Onana'nın hayal kırıklığını yansıttı.

Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası tamamlandı Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası tamamlandı

Manchester United utanç verici oynadı!

Manchester United'ın genel performansını "utanç verici" olarak nitelendiren Scholes, Onana'nın konsantrasyonunun düşük olduğunu ve her gelen şutun gol olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtip, ''Erik ten Hag tüm bu sorumluluğu almak zorunda. Manchester United utanç verici bir maç oynadı.'' diye konuştu.

Onana'ın yediği goller:

Kaynak: HABER MERKEZİ