Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 YLK 41 plakalı kapalı kasa kamyonet, plakasız motosikletli kişiler tarafından benzin dökülerek ateşe verildi. Şahıslar olay yerinden hızla uzaklaşırken, aracının yandığını gören Zafer Yelek ve ailesi hemen alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerine haber verilmesiyle de araç söndürüldü.

Kartal'da 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Kartal'da 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı

"PLAKAYI SÖKMEDİĞİM İÇİN ARACIMI YAKTILAR"

Bir ay önce aracı ve özel plakayı aldığını söyleyen Zafer Yelek, plakayı takmasından rahatsız olan bazı kişiler tarafından daha önce de tehdit edildiğini ve aracına kurşun sıkıldığını anlattı. Yelek, “Özel plaka aldığım için bazı şahıslar tarafından tehdit edildim. Tehdit edildikten bir hafta sonra aracıma kurşunladılar. Hiçbir şey yapmadım, sineye çektim. Bu sefer de gelip aracımı yaktılar. Devletimin adaletine güveniyorum. Şahıslar plakasız motorla benzinle gelip aracı yakıyor. Ticari taksi şoförü olayı görmüş. Sesi duyunca ailecek evden çıktık ve aracı söndürdük. Daha sonra itfaiye geldi soğutma çalışması yaptı. Tehditle araçtan plakanın sökülmesini istiyorlar. Plakayı sökmediği için aracımı kundakladılar. Suçluların biran önce yakalanmasını istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA