Asayiş

Kimse onu sakinleştiremedi! Özbekistanlı kadın hastaneyi ayağa kaldırdı

Şişli’de bir hastanenin acil servisine gelen Özbekistan uyruklu alkollü bir kadın, güvenlik görevlilerine ve hastalara saldırdı. Kadın, kendisine yardım etmek isteyen bir vatandaşa yumruk atarak yaralamasının yanı sıra Türkçe küfürler ve tehditler savurdu. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Loading...

Abone Ol

Güvenliklerle tartıştı, hastaları rahatsız etti

Olay, dün gece Şişli Kaptanpaşa Mahallesi’nde bulunan bir hastanenin acil servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özbekistan uyruklu bir kadın, alkollü bir şekilde hastaneye geldi. Kadın, güvenlik görevlileriyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadın, hastanede bulunan diğer hastaları da rahatsız etmeye başladı.

Yardım etmek isteyene yumruk attı

Alkolün etkisiyle ayağa kalkmakta zorlanan kadın, güvenlik görevlilerine Türkçe küfürler ve tehditler savurdu. Bu sırada kadına yardım etmek isteyen bir vatandaş, kadının saldırısına uğradı.

Kadın, vatandaşa yumruk atarak yüzünden yaraladı. Olayı gören diğer vatandaşlar, kadını sakinleştirmeye çalıştı. Kadın, güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olay anı kamerada

Yaşanan olay, hastanede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, alkollü kadının güvenlik görevlilerine küfür ettiği, kendisine yardım etmek isteyen vatandaşa yumruk attığı ve diğer vatandaşların araya girdiği görülüyor.