CHP’li Burhanettin Bulut: Telekom CEO’su damacana hesabı yapıp “internet sudan ucuz” diyor CHP’li Burhanettin Bulut: Telekom CEO’su damacana hesabı yapıp “internet sudan ucuz” diyor

Hürriyet gazetesinin köşe yazarlarından Abdulkadir Selvi, İYİ Parti içerisinde yaşanan istifaların ardından parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun "operasyon siyaseti" ifadesine dair yaptığı açıklamaları kaleme aldı. Selvi, Zorlu'nun sözlerine atıfta bulunarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu suçladı.

Selvi, yazısında, "Eğer İYİ Parti'ye bir operasyon yapılıyorsa, bu durumda bir operasyon yapan kişi olduğunu gösterir. İYİ Parti'ye yönelik operasyon, merkezi Saraçhane'de bulunuyor. Bu operasyonu gerçekleştiren isim ise Ekrem İmamoğlu. İYİ Parti ile yapılamayan ittifak sonrasında, şimdi de İYİ Parti'nin içerisini boşaltarak kendi yanına çekmeye çalışıyor." şeklinde iddialarda bulundu.

Ayrıca Selvi, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Küresel sistem, 2028'de Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak istediği için yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı alan İYİ Parti'ye karşı bir operasyon yürütüyor. Meral Akşener, ittifak yapmama kararı aldıktan sonra İYİ Parti'nin karıştırılmak istendiği sorununu halka anlatabilirse, halk da bu konuda sahip çıkacaktır. Aksi takdirde, İYİ Parti fırtınalı denizin ortasında dalgalara karşı mücadele etmeye devam edecektir."

Kaynak: HABER MERKEZİ