AK Parti'li Vahit Kirişci'nin damadı Mehmet Özcan son yolculuğuna uğurlandı AK Parti'li Vahit Kirişci'nin damadı Mehmet Özcan son yolculuğuna uğurlandı

14 Ağustos günü hem belediye başkanı hem de milletvekili noktasında katılımlar olacağını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bunlardan 15’nin belediye başkanı, 2’sinin ise milletvekili olduğunu söyledi.

Dağ, konuyla ilgili şunları söyledi
“Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar siyasetin merkezinde bulunduk. Bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz.”

15 İSİM VEYA DAHA FAZLA

“Hizmet kervanına destek olmak isteyen herkes, bizimle diyalog içinde oluyor. Biz bu durumda hem parti ilkemizi hem de katılım sağlamak isteyenlerin hukukunu koruyacak şekilde süreç yönetimi yapıyoruz. Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşmızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var.”

Bu arada 14 Ağustos günü AK Parti’nin kuruluş tarihi olarak da biliniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ