Siyaset

Nasuh Mahruki, Beşiktaş Belediye Başkanlığı’na aday adayı

Eski Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, Beşiktaş Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı. Mahruki, Beşiktaşlı hemşerilerine tutamayacağı söz vermediğini ve verdiği sözü tutacağını belirtti.

Abone Ol

Mahruki, Beşiktaş Belediye Başkanlığı’nda herkesin hakkını alacağını, hiç kimsenin hakkından fazlasını alamayacağını, adaletli, eşitlikçi, özgür, açık ve şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, yönetişimle, danışma ve istişare kültürüyle çalışacağına ve Beşiktaş için olabilecek en iyi ekibi oluşturacağına söz verdi. Mahruki, İstanbul’un göz bebeği, Boğaziçi’nin tarihi incisi, güzeller güzeli Beşiktaş’ına Beşiktaşlılarla birlikte hizmet etmek için sabırsızlandığını ifade etti.

BEŞİKTAŞLILIK RUHUNU AYAĞA KALDIRMAYA ÇAĞIRDI

Mahruki, değerli Beşiktaşlı komşularını, Beşiktaşlılık Ruhunu ayağa kaldırarak, hep birlikte Beşiktaş’ına sahip çıkmaya, tüm sorunlarını birlikte çözmeye ve Beşiktaş’ını zirveye çıkarmaya davet etti. Mahruki, Beşiktaş’ın daha yaşanabilir, daha yeşil, daha temiz, daha güvenli, daha kültürlü, daha sanatlı, daha sporlu, daha eğlenceli, daha mutlu bir ilçe olması için çalışacağını vurguladı.