Güncel

Narin'in annesiyle amcasının birlikteliğine şahit olduğu için öldürüldüğü iddia edildi

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in öldürülme sebebine dair şok edici iddiada bulundu.

Abone Ol

Narin Güran cinayetin nedenini Show TV'deki canlı yayında duyuran Didem Arslan Yılmaz, “Haber kaynağımdan öğrendim, çok da güvenilir. Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğine anne ve amcasını uygunsuz bir vaziyette görüyor” dedi.

24 kişi gözaltında

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kur'an kursu çıkışında kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün süren arama çalışmaları trajik bir şekilde sona erdi. Küçük kızın cansız bedeni, köyün yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulundu. Olayla ilgili olarak aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Olayın geçmişi

21 Ağustos'ta, Narin Güran, Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna gitmiş, ancak kurs çıkışında evine dönmemişti. Ailesi, önce kendi imkanlarıyla arama yapmış, sonuç alamayınca baba Arif Güran, saat 20.00 civarında polise kızının kaybolduğunu bildirmişti. Bunun üzerine bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlar didik didik aranmıştı.

Soruşturma kapsamında, Narin'in ağabeyi E.G. (18) kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış, ancak İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyince serbest bırakılmıştı. Daha sonra Narin’in amcası ve aynı zamanda mahallenin muhtarı olan Salim Güran gözaltına alındı. Aracındaki DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerinde bulunan örneklerle eşleşmesi üzerine Salim Güran "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla tutuklandı.

Ekipler daha önce aranan bölgelere yeniden odaklandı ve köyün 2 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi’nde Narin’in cesedine ulaşıldı. Küçük kızın öldürüldükten sonra bir çuvala konularak dereye atıldığı ve üzerinin taşlarla kapatıldığı belirlendi.