Narin cinayetinde tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar, son ifadesinde Narin'in cansız bedeninin kendisine teslim edildiği günü tüm detaylarıyla anlattı.

Nevzat Bahtiyar Itirafci Narin Guran Cinayeti

Nevzat Bahtiyar

Bahtiyar, Salim Güran'ın Narin'i neden öldürdüğüne ilişkin "Salim Güran, Yüksel Güran (Narin'in annesi) ve amcasının eşi ile yasak ilişki yaşıyor. Benim tahminim Narin'i bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gördüğü için öldürmüş olabilir" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin'in vahşice katledilmesinin ardından soruşturma büyük bir titizlikle devam ediyor.

Narin’in cansız bedeninin Eğertutmaz deresine bırakan sonrasında tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesi ortaya çıktı.

Salim Guran Muhtar Amca

Ankara Akyurt'ta "sahte bal" üretim malzemeleri yakalandı: Vali açıklama yaptı Ankara Akyurt'ta "sahte bal" üretim malzemeleri yakalandı: Vali açıklama yaptı

Salim Güran

Bahtiyar savcılıktaki son ifadesinde dikkat çeken iddialarda bulundu. Bahtiyar, Salim Güran'ın, iki yengesiyle yasak ilişki yaşadığını iddia ederek, "Salim Güran, Yüksel Güran (Narin'in annesi) ve amcasının eşi ile yasak ilişki yaşıyor. Benim tahminim Narin'i bu kadınlardan biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gördüğü için öldürmüş olabilir. Bu dedikodu köyde yayılmıştı ama kimsenin bu konuda bir ifade verebileceğini düşünmüyorum" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ