Ümraniye’de 90 bin liralık telefon hırsızlığı kameraya yansıdı Ümraniye’de 90 bin liralık telefon hırsızlığı kameraya yansıdı

Türkiye, Narin Güran'dan gelecek haberi beklerken, 18 yaşındaki ağabey E.G. soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve kolundaki ısırık izinin kardeşi Narin'e ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Adli Tıp Kurumu’nun raporunda, bu ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirtildi. Bu gelişme sonrası E.G., yeniden Diyarbakır'a getirildi.

Narin'in babası Arif Güran'ın amcası Ali Rıza Güran, E.G.'nin kendini ısırdığını söyleyerek, "O çocuğumuz çok duyarlı ve temiz bir çocuk. Kimseye zarar verecek biri değil" dedi.

21 Ağustos'ta, Bağlar ilçesi kırsalındaki Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin, çıkışta eve dönmeyince ailesi kaybolduğunu fark etti. Jandarmaya yapılan ihbar sonrası geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Bugüne kadar 12 binden fazla araç arandı, 130 kişinin ifadesi alındı ve geniş bir alanda arama yapıldı.

Narin'in kaybolduğu gün, mahallede yürüdüğü son anlar kameraya yansıdı. Narin'in dört arkadaşıyla yürüdüğü, sonra ayrılarak evine doğru gittiği görüldü. Ayrıca, 22 Ağustos'ta yol kenarında bulunan bir terlik Narin'e ait olduğu sanılsa da, terliğin numarasının farklı olduğu belirlendi.

AİLE İLK KEZ KARAKOLA ÇAĞRILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Narin'in anne ve babası da ilk kez karakola çağrılarak ifade verdi. Arama çalışmalarına havadan helikopter desteği de sağlanırken, köyde geniş çaplı bir araştırma devam ediyor. Jandarma ekipleri, ellerindeki delillerle Narin'e ulaşmaya çalışıyor.

İttifakgazetesi.com

Kaynak: HABER MERKEZİ