İstanbul'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 3 zanlı yakalandı İstanbul'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 3 zanlı yakalandı

Türkiye’yi yasa boğan bu olayın ardından, minik Narin’in dereden çıkarıldığı ana ait görüntüler gün yüzüne çıktı.

Olayla ilgili itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar, küçük Narin’in cansız bedenini dereye götürdüğünü ve üzerine büyük bir taş koyduğunu söylemişti. Bu ifadeyi doğrulayan görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı.

CİNAYETİN PERDE ARKASI HÂLÂ AYDINLANMADI

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşirken, gözaltında tutulan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran da jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hediye Güran’ın, 21 Ağustos’ta evine kısa süreliğine iki kez gidip geldiği tespit edilmişti. Yetkililer, Hediye Güran'ın şahit olduklarını anlatması durumunda cinayetle ilgili gerçeklerin ortaya çıkabileceğini belirtti.

Ayrıca, tutuklu bulunan Fuat Güran’ın, Narin’in DNA'sının bulunduğu araç sahibinin Salim Güran olduğu ortaya çıkmıştı.

SAHTE İHBARLARLA SORUŞTURMAYI YANILTMAYA ÇALIŞTILAR

Hediye Güran'ın gözaltına alınmasından sonra, aile üyeleri İ.K. ve Ş.K. de soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Soruşturmada, şüphelilerin sahte ihbarlarla güvenlik güçlerini yanlış yönlendirdikleri ve ifadelerinin çelişkili olduğu belirtildi.

NARİN’İN CANSIZ BEDENİ DEREDEN ÇIKARILDI

Nevzat Bahtiyar’ın itiraf ettiği gibi, küçük Narin’in cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’ne bırakılmış ve üzerine büyük taşlar konulmuştu. Bahtiyar'ın ifadelerini doğrulayan fotoğraflar basına sızdı. Jandarma Sualtı Timi’nin Narin’in çuval içindeki cansız bedenini dereden çıkardığı anlar, taşların konumu ve tüm detaylar görüntülendi.

Narin Guran Cesedi Dereden Cikarilma Ani

Kaynak: HABER MERKEZİ