Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 21 Ağustos'ta merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran hakkında başlatılan soruşturmayı sürdürüyor.

Tavşantepe Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G., gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı İstanbul Kirazlıtepe'deki kentsel dönüşüme dair Bakan Kurum açıklama yaptı

BAKAN TUNÇ'TAN CANLI YAYINDA AÇIKLAMALAR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı bir televizyon programında, Narin'in amcası S.G.'nin tutuklanma nedenine dair bilgi verdi. Tunç, soruşturmanın halen devam ettiğini, Narin'e henüz ulaşılamadığını, bazı delillerin toplandığını ve ifadelerin alındığını belirtti.

Tunç, şunları söyledi:

“Narin'le ilgili soruşturma devam ediyor. Narin'e henüz ulaşılamadı. Bir takım deliller toplandı, ifadeler alınıyor. DNA tespitleri var. Tutuklama bir tedbir. Amcanın tutuklanmasında öldürme şüphesi değil, kişiyi hürriyetinden bırakma şüphesi de var. Diğer deliller ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Temennimiz Narin'e sağ salim ulaşmak.”

Kaynak: HABER MERKEZİ