21 Ağustos'ta Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'ın, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılmıştı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında Narin Güran’ın ailesinden bazı isimler de bulunuyor. 23 şüpheliden bir kişi jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, diğer 22 kişi bu sabah adliyeye sevk edildi ve sorguları başladı.

Cinayet soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki bir genç kız, "Narin’i akşam 18.40’ta gördüm" ifadesini daha önce vermiş olmasına rağmen, bu sözlerin baskı altında söylendiğini itiraf etti. Genç kız, Salim Güran’ın kendisine Narin’i o saatte gördüğünü söylemesi yönünde zorladığını ve korktuğu için bu ifadeyi verdiğini açıkladı. Olayla ilgili yapılan bu itirafın, cinayetin soruşturma seyrini değiştirebileceği belirtiliyor.

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, adliyeye sevk edilenlerin sorgusunun başladığını belirterek, "Narin'i akşam 18.40'da gördüm" diyen 17 yaşındaki bir genç kızın, "Ben Narin'i görmedim. Salim Güran 'Bu saatte Narin'i gördüğünü söyleyeceksin' baskısı yaptı, korktum. Bu nedenle söyledim" dediğini kaydetti.

Etimesgut Belediyesi 5 sahipsiz köpeği bekçi köpeği yaparak kadroya aldıı Etimesgut Belediyesi 5 sahipsiz köpeği bekçi köpeği yaparak kadroya aldıı

Kaynak: HABER MERKEZİ