Güncel

Muhtarlar arasında silahlı kavga: 2 ağır yaralı

Kütahya’nın Emet ilçesinde iki mahalle muhtarı arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, bir muhtar ile yanındaki esnaf ağır yaralandı. Olayın faili olan diğer muhtar ise polis tarafından yakalandı.

Abone Ol

Olay, dün akşam saatlerinde Kapaklıca Mahallesi’nde meydana geldi. Kapaklıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Duymaz, kahvehanede, aralarında husumet bulunan Hamam Mahallesi Muhtarı Harun Kara ile karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüdü. Tartışmanın kızışması üzerine Duymaz, yanında bulunan tabancayla Kara’ya ateş etti. Kara’nın yanında oturan esnaf İsmail Algül de kurşunlardan nasibini aldı. Duymaz, olay yerinden hızla uzaklaştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan Kara ve Algül’e ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Emet Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

FAİL YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Mehmet Duymaz ise polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Duymaz, emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.