A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yaklaşan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Montella, Hakan Çalhanoğlu'nu dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak nitelendirdi ve oyuncunun eleştirilere maruz kalmasına anlam veremediğini belirtti.

"Hakan Çalhanoğlu Eleştirilerine Anlam Veremiyor"

Hakan Çalhanoğlu'na yöneltilen olumsuz eleştirilere çok şaşırdığını dile getiren Montella, "Hakan şu an mevkisinde sadece İtalya'nın değil belki dünyanın en iyisi ve müthiş bir oyun okuma zekâsına sahip" ifadelerini kullandı.

"İlk Amacımız Turnuvaya Katılmaktı"

Montella ayrıca, EURO 2024'e katılmanın ilk hedefleri olduğunu ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Almanya'da düzenlenecek turnuvada Türk taraftarların büyük bir avantaj sağlayacağını düşünen Montella, taraftarların kendilerini Türkiye'de gibi hissedeceklerine inandığını belirtti.

Montella'dan EURO 2024 Favorisi: Fransa

İtalyan teknik adam, EURO 2024'ün favorileri arasında Fransa'yı gösterirken, turnuvada 4-2-3-1 sistemiyle oynamayı planladığını ve bu sisteme uygun oyuncuları tercih edeceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ