Spor

Montella'dan 3 yıldızı daha Milli Takım'a kazandıracak hamle

A Milli Takım'ın İtalyan Teknik Patronu Vincenzo Montella Euro 2024 turnuvasına lider gitme başarısını daha ileri taşıyabilmek için kadroya 3 genç yeteneği daha eklemeyi planlanıyor.

Abone Ol

Hürriyet'in haberine göre: A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde D grubunu lider tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella, bu başarıyı sürdürmek ve takımı daha da güçlendirmek için yeni genç yeteneklere yönelik atağını başlattı.

İşte Montella'nın hedefindeki 3 genç isim:

Kenan Yıldız: Son dönemde gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız, milli formayla parlamaya devam ediyor.

Montella'nın planları arasında önemli bir yer edinen Kenan Yıldız'la başlayan genç yetenekleri Milli formaya kazandırma süreci devam edecek.

Can Uzun:

Almanya'nın Nürnberg takımında forma giyen Can Uzun, Montella'nın radarında. Fiziği ve top tekniğiyle öne çıkan genç oyuncu,

10 numara pozisyonunda görev alarak takıma yeni bir dinamizm kazandırabilir.

Efe Kaan Sıhlaroğlu:

Karlsruhe forması giyen Efe Kaan Sıhlaroğlu, çok yönlü yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Montella, bu genç oyuncunun 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alabilme yeteneğini takım için büyük bir avantaj olarak görüyor.

Semih Kılıçsoy:

Forvet hattındaki sıkıntılara çözüm bulma hedefinde olan Montella, Avrupa'nın birçok önemli kulübünün takip ettiği Semih Kılıçsoy'u A Milli Takım'a kazandırmak istiyor. Uzun yıllar milli formayı taşıması beklenen Kılıçsoy, hücum hattına güç katacak.